Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 539 657 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon: Elkezdődött az idei XTERRA szezon Dél-Afrikában

pen | 2009-04-02 | Nincs hozzászólás!

Az év hagyomány szerinti első XTERRA versenyén Dél-Afrikában két tapasztalt versenyző bizonyult a legjobbnak: a hölgyeknél a fiatal, de egyre jobb formában lévő Carla Germishuys, a férfiaknál a sportág egyik kimagasló egyénisége, Kent Horner, aki sorozatban másodszor nyert ezen a pályán.

Triatlonisták arattak diadalt az első XTERRA futamon

pen | 2009-01-26 | Nincs hozzászólás!

Kent HornerAz idei év első hó nélküli XTERRA versenyén Kent Horner és Mari Rabie tettek bizonyságot arról, hogy a tél nem múlt el komoly edzés nélkül. A futamot Dél-Afrikában, egy üdülő falu környékén rendezték a szavannán és a vadonban. Horner fantasztikus 2:27:14 mp-es idővel ért célba, amely pályacsúcsot jelent. Igaz ebben a sportban ezt nagyon nehéz mérni, de mégis nagy öröm volt a sportolónak, aki egy 2 héttel ezelőtti féltávú Ironman versenyen szerzett 5. helyét pihente ki.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke