Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 548 838 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Tereptriatlon - "A Professzor" is tagja lett a Hírességek Csarnokának

Bozót | 2013-11-13 | 1 hozzászólás

Lebrun2013-ban óriási meglepetésre, de mindenki egyetértésével az XTERRA Hall of Fame tagja lett Nicolas Lebrun francia triatlonista, tereptriatlonista, síhegymászó, sportnagykövet. Sokan úgy ismerik "A Professzor".

Új bajnokok Európában – extrém terepen a francia Xterra futam

pen | 2010-07-19 | Nincs hozzászólás!

Nicolas LebrunA francia XTERRA világkupafutamon több nagy meglepetés is érte a sportrajongókat. A férfiaknál az elmúlt évben veretlen Franky Batelier előtt ért célba az utóbbi időben háttérbe került világbajnok, Nicolas Lebrun, a nőknél a sportág számos nagy versenyzőjét előzte meg a fiatal Marion Lorblanchet.

Világbajnokok csatája az XTERRA bajnokságon

pen | 2009-09-28 | Nincs hozzászólás!

A francia Nicolas Lebrun - aki 2005-ben törött kézzel nyert XTERRA világbajnokságot - a legnagyobb amerikai versenyen az utolsó métereken hajrázta le a sportág 3-szoros világbajnokát, a dél-afrikai Conrad Stoltzot, miközben a rajttól a célig Stoltz volt az élen. A női versenyt is többszörös világbajnok nyerte, a kanadai Melanie McQuaid.

Triatlon: Sprintbefutó és sorozatos bukások az XTERRA téli világbajnokságon

pen | 2008-03-10 | 2 hozzászólás

Hihetetlen csatával ért véget az XTERRA téli világbajnoksága: az első 3 versenyző 10 mp-en belül ért célba, a közel 2 órás versenyen, ahol gyakran térdig érő hóban kellett 30 km-t és 2000 m szintet megtenni 4 versenyszámban. A végső sorrend: Brian Smith, Josiah Middaugh és Nicolas Lebrun.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke