Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 548 838 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Immár két keréken versenyez a volt handbike-os

pen | 2011-11-23 | Nincs hozzászólás!

Emlékeztek még Monique van der Vorstra, a többszörös világbajnok handbike versenyzőre, aki 13 évnyi kerekesszékezés után orvosilag nehezen magyarázható módon meggyógyult és újra járni kezdett? Monique-ot most leigazolta a Rabobank női kerékpáros csapata. 

Testvére nélkül nem áll rajthoz egyetlen versenyen sem

pen | 2011-11-10 | 7 hozzászólás

A 8 éves Conner Long és 6 éves öccse, Cayden idén nyáron teljesítették első gyerektriatlon versenyüket. Mivel Cayden nem képes önállóan mozogni, helyette is bátyja úszik, kerékpározik és fut. 

Nick Ruane paratriatlonista története

pen | 2010-08-03 | 2 hozzászólás

Nick RuaneA „lehetetlen” szó nem szerepel az új-zélandi Nick Ruane szótárában. Nick, aki sportos életét túlsúlyos, lusta dohányosként kezdte el, mára országos szinten jegyzett paratriatlonistává vált. A 36 éves Nicket ma már minden nap ott találjuk a Karori uszoda medencéjében, a hosszokat gyűrve.

Minden lehetséges - Rudy Garcia-Tolson története

pen | 2009-11-25 | 6 hozzászólás

Rudy Garcia-Tolson Rudy Garcia-Tolson egy 21 éves amerikai paralimpikon, akinek öt évesen amputálták mindkét lábát térd fölött. Nem sokkal ezután kezdett úszni, és nyolc éves volt, amikor azt mondta, versenyezni fog a 2004-es Paralimpián. Igaza lett: Athénból és Pekingből is aranyéremmel tért haza. Az újabb nagy kihívást az ironman jelentette számára. A rövidebb versenyek után idén Hawaii-on megpróbálkozott az ironman távval is, de néhány perccel kicsúszott a szintidőből kerékpáron. Persze nem adta fel..

Matt Long második élete

pen | 2009-04-07 | 12 hozzászólás

Matt LongMatt Long - New York-i tűzoltó, amatőr maratonfutó és ironman - sosem felejti el a napot, amikor elgázolta egy húsz tonnás busz. Matt életveszélyes sérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet. Újra tanult járni és újra tanult élni. Két évvel a baleset után, 40 műtéttel a háta mögött Matt talált magának egy új célt: elhatározta, hogy lefutja a New York City Marathont.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke