Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 528 570 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon - 45 nap múlva szupernehéz verseny Kitzbühel-ben

Bozót | 2013-05-24 | Nincs hozzászólás!

45 nap múlva itt a világ legnehezebb versenyének titulált Tiroler Nussöl World Triathlon Kitzbühel. Az embert próbáló hegyi pályán 867 méter szintemelkedést kell a versenyzőknek legyőzniük  mindössze 6,5km távon, mindezt persze úszás után és a futás előtt. 

A világ legnehezebb pályája lehet Kitzbühel?

Bozót | 2012-12-17 | Nincs hozzászólás!

Kitzbühel ötödjére szerepel a World Triathlon Series sorozatban, ám minden eddiginél nehezebb pályát állítottak össze a szervezők. Az osztrák Alpok egyik legszebb részén halad majd a verseny és a versenyzők megmásszák a Kitzbühel Horn csúcsát.

Nicola Spirig és Alistair Brownlee nyert Kitzbühelben

pen | 2012-06-25 | Nincs hozzászólás!

Az Achilles sérülésből felépült Alistair Brownlee 29:51-es 10 kilométert futva nyerte meg az ITU World Triathlon Series versenyt Kitzbühelben. A nőknél Nicola Spirig volt a leggyorsabb.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke