Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 528 460 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon - részvételi csúcs várható Tiszaújvárosban

Bozót | 2014-07-31 | Nincs hozzászólás!

Rekordszámú nevezés érkezett az augusztus 9-én és 10-én Tiszaújvárosban - idén 18. alkalommal - sorra kerülő TVK ITU triatlon világkupára és ETU junior Európa-kupára.

Idén nyáron is mozgalmas triatlon-élet lesz Tiszaújvárosban

Bozót | 2014-05-21 | Nincs hozzászólás!

triatlonAz elmúlt évek hagyományait folytatva idén is sokrétű és színvonalas triatlonos programokat kínál a profi és az amatőr sportolóknak Tiszaújváros. Lehmann Tibor elnök a TVK-Mali Triatlon Klub ez évi eseményeit ismertető keddi sajtótájékoztatón az MTI kérdésére elmondta, hogy lefedik valamennyi szegmenset, azaz a hazai és nemzetközi élsport mellett a tömegsport is helyet kap a palettán.

Triatlon - Edzőképzés és felkészülési verseny Tiszaújvárosban

Bozót | 2013-11-20 | Nincs hozzászólás!

Egymásra épülő, két eseményt rendezett meg az elmúlt hétvégén a TVK-Mali Triatlon Klub által működtetett ITU Akkreditált Edzés és Módszertani Központ, melyet a MOB Sport XXI. programja támogat, módszertani kereten belül.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke