Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 45 460 804 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Triatlon: Boronkay Péter világbajnok, Király Kristóf bronzérmes

pen | 2009-09-13 | Nincs hozzászólás!

Boronkay PéterNégyfős magyar csapat utazott az ausztrál VB-re, Gold Coast-ra, ahonnan két érmet is elhoztak a magyar triatlonisták. Boronkay Péter a paratriatlon TRI-4-es kategóriában világbajnok lett, míg Király Kristóf a junior férfiak mezőnyében bronzérmet szerzett.Tóth Zsófi az U23-as női mezőnyben 16. lett, míg Vanek Ákos az elit férfiak között a 46. helyen ért célba.

Triatlon: Holnap kezdődik a vb Ausztráliában

pen | 2009-09-08 | Nincs hozzászólás!

Holnap kezdődik a Gold Coast - ITU triatlon vb Ausztráliában. Az öt napos viadalon ideális idő várható ( 21-23 fok), az óceán vize 21 fokos. Az idei év legnagyobb triatlon rendezvényére 42 ország több, mint 6000 versenyzőjét várják a szervezők a 60.000 fős publikum mellett. Hazánkat Tóth Zsófi (U23), Boronkay Péter(Tri-4), Király Kristóf (Junior) és Vanek Ákos (Elit) képviseli majd.

Duatlon Eb: Két junior érmet nyertünk

pen | 2009-05-25 | 1 hozzászólás

Junior lányok 1-3.Hétvégén zajlott a Duatlon Európa-bajnokság Budapesten, a Kopaszi-gáton. A magyar junior lányok ezüst és aranyérmet nyertek, míg a junior Király Kristóf és az U23-as Kéki Tamás negyedik, az U23-as Laluska Zsuzsa pedig hatodik lett. A felnőtt versenyen a férfiaknál svájci, a nőknél brit győzelem született.

Triatlon: junior érem a vb első napján

pen | 2008-06-06 | Nincs hozzászólás!

Tóth Zsófi bronzérmes (jobbra)A 2005-ös Eb-5., a 2006-os és 2007-es vb 5. helyezése után a junior korú Tóth Zsófia azért jött Vancouverbe, hogy a legjobb négy között végezzen - sikerült. Sőt a világbajnokság nyitónapján máris érmet szerzett a magyar küldöttségnek, hidegrázó úszás és életveszélyes kerékpározás után úgy futott, hogy a dobogó harmadik helyére felállhatott. Szalay Szandra 14., Horváth Gréta 20. lett, míg a junior fiúknál Király Kristóf a 15, Tóth Tamás az 58. helyen ért célba.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke