Plecsnimánia
Létrehozta: RunKa | 2010-10-01 09:47:15-kor
Ha van -és miért is ne lenne- olyan érmed, amire büszke vagy és a fotóját + 1 hozzáfűzött mondatot megosztanál velünk, tedd ide, hogy mi is veled örüljünk :))
Az előző fotóhoz...
2010-es érmeim
1.Extreme Orfű félmaraton
1. Borvidék félmaraton Szekszárd
25. Nike Budapest félmaraton
25. Spart Budapest maraton
100 km futásért gyűjtött érem..amibe még beletartozik a 2010-es Balaton maraton 42 km távja is.
A Böszme faplecsnije nekem nagyon tetszene, ha nem csak nyomva lenne rajta a felirat hanem mondjuk beleégetve .....
Az UB gyönyörűséges érme hiányzik még a gyűjteményemből nagyon :P
Előzmény: monique (18)
Az a szép ezekben a plecsnikben, hogy futottál értük, megdolgoztál értük és megküzdötted minden egyes centiméterét, tudod melyiket, kitől és miért kaptad :))) Belefeccöltél nem kevés energiát, időt, akár heti 6-7 edzést, hidegben és forróságban, esőben és napsütésben, erdőben és aszfalton, télen és nyáron, szélben és szélcsendben, esőben és hóban, vidáman vagy szomorúan, frissen vagy fáradtan, sírva:( vagy nevetve:), mentesen vagy fájdalommal, de ha ránézel tudod, hogy miért nem volt szabadidőd, miért küzdöttél heteken, hónapokon át, miért keltél hajnalban, miért feküdtél későn.
Hát ezért :)
Mert kellenek a célok.
Nekem ez.
Szeretek futni.
Kell, szükségem van rá, még akkor is, ha néha nehéz.
BSI dél-afrikában vagy hol csináltat, nem ? Nem ott készülnek az egyediek?
Ezekkel az éremboltban megvásárolhatóakkal én sem szimpatizálok:(, nekem azok tetszenek a leginkább, amelyikek nem kerekek .
Előzmény: kipage (19)
Runka: pl a Kékes Csúcsfutás, vagy a triatlon vb, vagy a 4évszak 4maraton. Ezekre az egyedi érmekre gondolok, meg mindegyik olyanra amelyikek nem olyan gagyi tucatáruk mint pl ezek:
http://bolthely.hu/sportserleg/lista/49b4eeea19b73_Ermek__oslash__50mm
Kerestem ilyen éremgyártó cégeket a neten de nem találtam.
a kékes érmed szebb mint az enyém... szemét bsi :P
még 1x szemét bsi, mert miért ilyen ronda és olcsó kinézetű a szupermaraton egyéni érem?! :)
a félmaraton mánia viszont tök jól néz ki. csak elég szar stílusban nyomja a futó rajta :)
Előzmény: Bozót (2)
Első, és eddig egyetlen futóversenyemen épp ilyen különleges plecsnit osztottak, már csak ezért érdemes volt elkezdeni :)
Előzmény: RunKa (9)
Szebbnél szebbek, gratu mindenkinek, korán kezdi a kiscsajszi :)
potther, ezek kenus érmek?
csitt évi, inkább tedd be a tiédet :))
különben is jövőre indítom a plecsnimánia 2011-et :)
Ezt Gödöllőn osztogatták.
Ez a fotó valójában egy pályázatfélére készült, az érmek önmagukért beszélnek :)
Idén kezdheted a gyűjtést, biztos lesz egy pár,
Előzmény: tothg.gabor (29)